CARSNEWS
AUTONEWS

MasterChef: Το ψάρι τον… έκαψε και τον ανάγκασε να παραδώσει τη μαύρη ποδιά

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν πέντε παίκτες στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής. Ο λόγος για την Ζωή Καλλέργη, τον Ηλία Παναγιώτου, τον Χρήστο Γανίτη, τον Χρήστο Μοίρα και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο.

Αμφότεροι κλήθηκαν να δώσουν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τόσο τους τρεις σεφ και κριτές Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο όσο και την καλεσμένη τους σεφ, Θεοδώρα Σακαγιάννη. Η τελευταία, άλλωστε, έχει ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής γεμάτο με λεπτές τεχνικές δυσκολίες το οποίο και θα έπρεπε να φτιάξουν με προσοχή οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Από την διαδικασία αυτή, όμως, κατόρθωσε να εξαιρεθεί ο Ηλίας, ο οποίος και πήρε τη νίκη στην γνώριμη πια «τελευταία ευκαιρία» του φετινού κύκλου στο MasterChef. Έτσι, με βήμα γοργό, ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του STAR βρέθηκε στον εξώστη και παρακολούθησε την μάχη σαν απλός θεατής.

Ως είθισται πια, στις δοκιμασίες αποχώρησης του MasterChef, οι κριτές και η καλεσμένη τους δοκίμασαν με υπομονή όλα τα πιάτα χωρίς να γνωρίζουν ποιο πιάτο ανήκει σε ποιον διαγωνιζόμενο. Και η κρίσιμη απόφαση πάρθηκε, μιας και οι λεπτομέρειες και οι μικρές αστοχίες έκαναν το έργο των τεσσάρων ειδικών πιο εύκολο!

Τότε ήταν που βρέθηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση απέναντι από τους κριτές και την Θεοδώρα Σακαγιάννη προκειμένου να μάθουν την βαθμολογία των πιάτων τους. Πρώτη από την δοκιμασία ανέβηκε στον εξώστη η Ζωή για να την ακολουθήσει ο Λευτέρης.

Ο παίκτης που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία σε αυτή τη δοκιμασία αντιγραφής και έπρεπε να αποχωρήσει από το MasterChef ήταν o Χρήστος Γανίτης. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως ο πρώην πλέον παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής είχε αποχωρήσει ξανά και είχε επιστρέψει μόλις στην αρχή αυτής της εβδομάδας.

Related Articles

Ford Ranger MS-RT. Το αδερφάκι του Raptor για τον δρόμο.

cars

Renault. Hγείται των πωλήσεων ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη

cars

Η Nissan δεν θα φέρει στην Ευρώπη το Navara facelift.

cars

Η Opel αποχαιρετά τον “πατέρα” του Calibra και του GT, Erhard Schnell.

cars

Οι πιο υγιεινοί τρόποι να μαγειρεύεις τα αυγά σου

cars

Η Toyota Νο1 εταιρία σε πωλήσεις στον κόσμο!

cars

H ΕΚΟ Μέγας Χορηγός του «EKO Ράλλυ Ακρόπολις» και τα επόμενα 3 χρόνια

cars

Ο εξηλεκτρισμός της Maserati ξεκινά με την Ghibli Hybrid.

cars

Χιλιάδες Ισραηλινοί συγκεντρώθηκαν στην Ιερουσαλήμ ζητώντας την απελευθέρωση των ομήρων

Bury