CARSNEWS
MOTONEWS

Voge 900DSX – Έτοιμη η νέα μεγάλη Adventure μοτοσυκλέτα της εταιρείας

Κώστα Γκαζή

Μετά τα 650DS / 650DSX, η Voge δείχνει έτοιμη να βγάλει στην παραγωγή τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής Adventure μοτοσυκλέτα της στις εκδόσεις 900 DS / 900 DSX φορώντας κινητήρα που προέρχεται από τις BMW F 900 R / F 900 XR.

Καθώς η μητρική Loncin παράγει από το 2019 στο εργοστάσιο της στο Chongqing για την BMW τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 895 κ.εκ. που φορούν οι F 900 R / F 900 XR, το πρώτο βήμα για τη χρήση του στις μοτοσυκλέτες της πρώτης είχε ήδη γίνει.

Τώρα, ο κινητήρας των 100 hp και των 9,4 kgm ροπής δείχνει να βρίσκει τον δρόμο του για τα νέα μεγάλα DSX / DS μοντέλα της Voge, που όπως φαίνεται θα δούμε να παρουσιάζονται στην EICMA 2022.

Όπως ίσως γνωρίζετε, τα μοντέλα της Voge χωρίζονται σε DSX (με ακτινωτούς τροχούς, φωτό άνω) και σε DS (χυτές ζάντες με μπράτσα), ενώ μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει σε εκδόσεις 300, 500 και 650.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν από το εργοστάσιο της Voge, η μοτοσυκλέτα φέρει τροχούς με ακτίνες, οπότε το πιθανότερο είναι να ονομάζεται 900 DSX -μη σας ξενίζει το DS στο ρεζερβουάρ, και στα μικρότερα DSX μοντέλα το Χ δεν εμφανίζεται εκεί. Χωρίς να είμαστε 100% σίγουροι, αναμένουμε δίπλα στο μοντέλο με τις ακτινωτές ζάντες να δούμε και ένα 900 DS με περισσότερο ασφάλτινο προσανατολισμό.

Η νέα 900DSX φέρει full-LED φώτα, έχει όμορφο και σύγχρονο design, ενώ φορά μεγάλο μπροστινό τροχό που δείχνει 21 ιντσών, με ελαστικά πρώτης τοποθέτησης Michelin Anakee και φρένα της Brembo, με συμβατικές και όχι ακτινικές δαγκάνες μπροστά!

Στις αναρτήσεις έχουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι και μονό πίσω αμορτισέρ, δίχως να γνωρίζουμε αν θα είναι ρυθμιζόμενα, ενώ η μοτοσυκλέτα φέρει ψηλή ζελατίνα, χούφτες, ποδιά, κάγκελα κινητήρα, μεγάλες σέλες δυο επιπέδων, προβολάκια, φαρδιά μαρσπιέ με ελαστικά παρεμβύσματα που αφαιρούνται, διπλό σταντ, και βάσεις για τριβάλιτσο.

Μπροστά, στο κέντρο πάνω από τους προβολείς διακρίνεται μια οπή που το πιθανότερο είναι να πρόκειται για Dash-cam (σύνηθες χαρακτηριστικό στην Κίνα), ενώ αν είναι αισθητήρας ραντάρ για Adaptive Cruise Control θα ανεβάζει αρκετά το κόστος, κάτι που δεν πιστεύουμε πως αποζητά η Voge, που έχει γίνει γνωστή για τις Value for money αρετές της.

To ψαλίδι είναι δυο μπράτσων, ενώ αναμένουμε να δούμε αν η νέα μοτοσυκλέτα θα φέρει και το ατσάλινο πλαίσιο των BMW, ή κάποιο διαφορετικό.

Για την ώρα δεν έχουμε καμία πληροφορία όσον αφορά σε τεχνικά χαρακτηριστικά, ηλεκτρονικά βοηθήματα και χρόνους άφιξης στην Ευρώπη, ενώ πιστεύουμε πως θα δούμε τη μοτοσυκλέτα να παρουσιάζεται επίσημα στο Μιλάνο, ως μοντέλο 2023.

Related Articles

Γιατί μας αρέσουν οι ρετρό μοτοσυκλέτες;

cars

Άλιμος: Βίντεο -ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά το φρικτό δυστύχημα με θύμα 28χρονο μοτοσυκλετιστή

cars

BMW Motorrad Βαγιανέλης:G 310 R & G 310 GS καθώς και το C400 με μοναδι

cars

Έγραψε ιστορία ο Γιάννης Περιστεράς στην Τσεχία, 4ος στο WorldSSP300!

cars

Zontes – Μείωση τιμών στα M125, M310 και E350

cars

Άγρια καταδίωξη στη Νέα Σμύρνη: Σύλληψη δύο ανήλικων για κλεμμένη μοτοσυκλέτα (Βίντεο)

cars

SYM SIBERIA – Η διάσχιση της Σιβηρίας με SYM ΝΗ-Τ 300 – 6η Ανταπόκριση

cars

Yamaha Tenere 700: Τώρα διαθέσιμη με δώρο γνήσια αξεσουάρ!

cars

Τρομοκρατία: Βρέθηκε η μοτοσυκλέτα των δραστών της βομβιστικής επίθεσης στη Σταδίου

cars