CARSNEWS
NEW MODELS

Θα δίνατε όνομα στο παιδί σας “Subaru” ή “Cadillac”;

Το ότι οι Αμερικανοί ζουν σε έναν δικό τους μαγικό (και μάλλον παράλογο) κόσμο δεν είναι κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερο μυαλό να ανακαλύψεις, ιδίως αυτές τις ημέρες. Όμως κάθε φορά βρίσκεσαι μπροστά και σε ένα νέο στοιχείο που σε αφήνει άναυδο.

Όπως για παράδειγμα το ότι δίνουν ονόματα εταιριών αυτοκινήτων στα παιδιά τους. Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε υπάρχουν χιλιάδες ονόματα που αντιστοιχούν σε νέες και παλαιότερες εταιρίες που κατασκευάζουν αυτοκίνητα.

Ονόματα όπως Ηudson, Cooper, Αustin είναι αρκετά κοινά με εκατοντάδες ή και χιλιάδες γονείς να τα έχουν περάσει στα παιδιά τους.

Όμως σύμφωνα με την έρευνα (που αφορά αγόρια μετά το 2000), υπάρχουν 11 Αμερικανοί με το όνομα Alfa (Romeo), 6 με το όνομα Cadillac, 7 με το Mercedes, 5 με το Chevrolet και άλλα 5 με το Subaru. 

Πάντως, για να μην τα βάζουμε με τους Αμερικανούς για το συγκεκριμένο θέμα, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αν τα πράγματα με την δική μας Εκκλησία δεν ήταν τόσο αυστηρά, θα κυκλοφορούσαν σαφώς περισσότεροι Σουμπαρού Παπαδόπουλοι και Λαφεράρι Αντωνίου στην χώρα μας από όσο νομίζουμε.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οδηγούμε προσεκτικότερα με σκύλο στο αυτοκίνητο

cars

Το Honda Jazz Crosstar δείχνει το δρόμο

cars

Κατάρριψη drone με lazer (Video)

cars

Αυτό είναι το πιο… εξωπραγματικό VW Beetle που έχετε δει ποτέ! (video)

cars

Δίλιτρο και με 275 ίππους το καυτό Hyundai Kona N

cars

To Polestar 2 των 400 ίππων μάς δείχνει το εσωτερικό του

cars

Προ των πυλών το νέο Dacia Logan

cars

Η ιστορία πίσω από τις γρίλιες της Jeep

cars

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης με 8 προσθήκες

cars